دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 24 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 43 |
*تحقیق درباره بتن*
مواد ساختمانی و اینکه چگونه آنها استخراج، تولید، انتقال، بهرهبرداری و بازیافت میشوند، تأثیر بسیار مهمی بر روی بهرهوری اقتصادی، تأثیرات محیطی و دوام و ایمنی محیط ساختمان میگذارد. از قدیم مقدار زیادی از توجهات به استفاده از مواد نوآورانه به منظور تقویت صرفة اقتصادی، ایمنی و دوامپذیری محیطی از ساختار زیربنایی محیطی، مبذول شده است مثلاً جادههای ما، پلها و تونلها و غیره. بهرحال، زیر ساختهای صنعتی، یک عامل اصلی از ظرفیت تولید صنعتی و کارآمدی و کیفیت امکانات مرتبط با آن میباشد و دارای اهمیت حیاتی است. زیربنای صنعتی که اشاره به زیربنای مالکیت خصوصی دارد و تنها برای استفاده از استخراج مواد و تولدی محصولات صنعتی میباشد، از موضوعات پیچیده این تحقیق بوده و ترسیم کنندة تمام حوضههای اصلی طراحی، مهندسی و ترکیببندی میباشد. هرحال بواسطة حجم پایة تولید صنعتی آمریکا، انتخابهای متفاوتی در مواد و روشهای مورد استفاده وجود دارد که تأثیرات مهم و برجستة اقتصادی و محیطی را بر جای میگارد. بنابراین علاوه بر حفاظت صنعت زیربنای، توانایی ایجاد محیطی صمیمانه، گزینشهای پایدار بدن کارآیی مواد، ادغام ساختاری، بادوامی، هزینه و بهرهوری صنعتی، اهمیت ویژهای دارد. این مقاله قصد دارد یک نظر اجمالی در خصوص انواع مختلف مواد جدید و تکنولوژیهایی که وجود دارد، ارائه دهد ما قصد نداریم یک نگاه جامع به نوآوریهای جدید در مواد و تکنولوژیها داشته باشیم. همچنین قصد ما این نیست که یک گفتگو را در خصوص مکان تحقیق و گسترش آن ارائه دهیم زیرا در این راه موانعی وجود دارد این مقاله در دو بخش اصلی تنظیم گردیده است. بخش اول که یک نظر اجمالی در خصوص دستههای مختلف و متعددی از تکنولوژیها و یا روشهای پروسه شده میباشد که یا گسترشیافتهاند و یا در حال کاربری هستند. هر کدام از اینها بعنوان یک نمونه از مواد تکنولوژیها و روشهایی است که برای بکارگیری در زیر ساختهای صنعتی وجود دارد و همچنین بحث در خصوص ابتکارات آنها و مزایای انرژی، محیطی، اقتصادیای که آنها ارائه میدهند میبشد. این بخش همچنین ویژگیهای این مواد را مورد بررسی قرار میدهد این ویژگیها شامل استقامت، انعطافپذیری، مقاومت در برابر ترک، مقاومت در برابر فرسودگی، دوام در برابر انعطاف پذیری مقاومت در برابر سایش و پوسیدگی میباشد. بخش دوم نگاهی دارد به موانعی که این مواد و تکنولوژیها برای ورود به بازارهای بزرگتر تجاری با آنها روبرو هستند.
زمانیکه به مسائل پیرامون تأثیر گزینش مواد برای زیربنایی صنعتی نگاهی میاندازیم، درک محیط بزرگتری که در آن آنها مورد استفاده خواهند بود، مه میشود. بیش از تحقیقات عادی به منظور تقویت و دوام، یک سؤال باید در خصوص تأثیرات محیطی آنها و همچنین پتانسیل آنها برای پاسخگویی به بلایای طبیعی و ساخته بشر مطرح گردد. تکنولوژیهای جدید و عملکرد بالای مواد برای برآورده کردن ای نازها گسترش یافته است. همچنین راهحلهای پایدار و خلاق برای مشکلات پایدار ارائه گردیده است. این مواد و تکنولوژیها، از آلیاژهای مقاوم در برابر پوسیدگی تا محصولات ترمیمی بتنی برای عایقبندی در مقابل لرزش ر در بر میگیرد. همگی آنها مزایایی را ارائه میدهند. چه از نظر پایداری ساختاری، محیطی و یا از نظر نگهداری و فرآیند تعمیرات.
ساختار یک بنا، که میتواند مستقیماً انرژی را مصرف کند، تأثیر بسیار مهمی بر کل انرژی مورد استفاده در اقتصاد را از طریق بنا و امکاناتی که ایجاد میکند، داشته باشد و ارائهکنندة فرصتی مهم برای بهرهبرداری از مواد جنبی و بیاستفادة سایر صنایع و فرآیندهای تغییر انرژی میباشد. دلیل این عوامل، صنعت پتانسیل بسیار بالایی را در تغییر الگوها و سطوح مصرف انرژی در کاهش اسراف مواد و ایجاد زیربنای بادوام، در حوزة عمومی و صنعتی، دارد.
بعبارت دیگر، زیر ساخت ایجاد شده میتواند تقویتکننده بهرهوری در کل صنعت گردد اگر بطور کارآمدی طراحی و اجرا شود. برعکس آن میتواند بعنوان یک تباهی برای آن محصول گردد اگر طرح و ساختش ضعیف باشد.
بهمین دلیل، مفاهیم، ابزارها و روشهای جدید در طراحی و ساختار صنعتی میتواند سهم بسزایی را در کارآیی انرژی، تغییر متعادل جو جهانی و ایجاد توسعة پایدار داشته باشد. این سطحبندی بطور خاص مرتبط با آن چیزی است که ما آنرا بعنوان مسائل گسترده و جدیدی از ایمنی زیر ساخت مورد توجه قرار میدهیم. جامعه ما بدرستی نمیتواند بدون الحاق پایدار، کارآمدی انرژی و بهرهوری اقتصادی در داخل آن طرح، طرحی دقیق ارائه دهد.
تکنولوژی Road maps (نقشههای جادهای) برای صنایع متنوع تولید انرژی متمرکز تحت عناوین زیر تولید شده است. تحت حمایت ادارة امور انرژی و انرژی جایگزین شونده (DOE-EERE) صنایع برنامهریزی تکنولوژیکی برای استراتژی آینده (IOF). این Road map یک پهنة وسیع از زمینة مشترک را نشان میدهد و نظرت بسیاری را که ممکن است در حوزة ساختار صنعتی قابل اجرا باشد، ارائه میدهد. ظهور مجدد چنین اهدافی نظیر افزایش حساسیت محیطی افزایش کارآمدی اقتصادی، تأکید بیشتر بر روی همکاری و برداشتن موانع تحقیق و توسعه، همگی ممکن است بعنوان گواهی بر روندهای مؤثرتر، ارائه گردد. همچنانکه قبلاً ذکر شد، صنعت ساختمان نقش ممتازی را هم برای مصرفکننده و هم برای تهیهکنندة کالا و خدمات برای صنایع IOF دارد. ارتباط اختصاص یافته بین صنعت ساختمان و صنایع معدنی، الوار، آلومینیوم، شیشه، استیل ریختهگری و سیمان باید پاسخگوی این روند باشد. از این رو معطوف داشتن توجه به نوآوریها در مواد و روشهای موجود ضرورت دارد و این در صورتی است که صنایع طراحی و ساختمانی، روابط هم زیستانة خود را با صنایع آتی به حداکثر برسانند.
What are the Criteria